maanantai 1. helmikuuta 2016

Agnes Water

Pahoittelen hiljaisuutta blogin puolella, mutta joulun/uudenvuoden aikaiset lomat ja sen jälkeinen arkeen paluu on ollu ihan törkeen kiireistä aikaa. Tää mun eka reissu Agnes Watersille tapahtui jo joskus marraskuun lopulla/joulukuun alulla, mutta parempihan se myöhään on päivitellä kuin ei ikinä :) Pysykää linjoilla, paljon huikeita tarinoita tulossa!
   Olin törkeen innoissani mun reissusta Agnes Watersille, en pelkästään siks että siellä pääsee surffaamaan törkeen halvalla, vaan myös koska tajusin että se oli mun ensimmäinen reissu ihan täysin yksin, ei ees moikkaamaan ketään. Joten täytyy myöntää että vähän kyllä jännitti, mutta ihan turhaan. Vaikka bussilistasta ei löytynytkään mun nimeä pääsin silti sisään ja turvallisesti perille Agnes Watersiin.
   Agnes Water on pieni kylä vähän pohjoseen Bundabergistä. Ainakin meidän hostellissa oli tosi letkee tunnelma ja hyviä tyyppejä. Iltasin pelailtiin vaan korttia ja yritettiin soveltaa yhteisiä sääntöjä, koska jouduttiin toteemaan että kaikkien maiden säännöt poikkes toisistaan vähän. Oli huikeeta törmätä taas muutamaan suomalaiseen tyttöön!
   Lauantaina pääsin osallistumaan surffitunnille, ja täytyy kyllä sanoa, että on ihan törkeen hankala laji. Siinä kolmen tunnin aikana ehti kyllä päästä muutamaan otteeseen laudan päälle, mutta useemman kerran taisin kyllä saada laudasta päähäni ja heittää kuperkeikkaa aalloissa. Laji on kuitenkin ehdottomasti kokeilemisen ja harjottelemisen arvonen ja toivon että pystyn sitä kokeilemaan useemmankin kerran täällä ausseissa :) Tykkäsin surffailusta jopa niin paljon, että sunnuntaina vuokrattiin Alinan kanssa koko päiväksi surffilauta (naurettavan halpa hintakin vielä!), mutta ne surffailut jäi loppujen lopuks aika lyhyeks kun rannalta tuli hälytys; kaikki pois vedestä --> haita lähistöllä. Ja ne haikalat päättikin sitten leiriytyä siihen rannan läheisyyteen loppu päiväks.. Vitsi mikä tuuri :D noo, eipä siinä. Me lähettiin patikoimaan yhelle lookoutille ja mentiin pelailemaan vähän lisää korttia. Hahah. Yöllä sitten yöbussilla kotiin ja töihin pirteänä 7.30.
   Agnes Water on tosi letkee mesta ja siellä kyllä viihtyy! Kunhan hostellilta bongaa hyvää porukkaa niin siellä vois viettää aikaa vaikka kuinka kauan!

// English after pics








 
// Sorry about bad updating, I've been busy with my christmas/new year-holidays and then getting back to work. Anyway now I'm back and will update all the adventures, so stay tuned! This trip happend quite a long time ago (maybe at the beginning of december) but better late than never.
  My trip to Agnes Water was Super lovely! Place is very laid back and famous from the cheap surf-lessons. I booked a class and I must say that surffing is veeery hard. Super funny tho. I even managed to stand up couple of times and felt like a winner. Surffing was so nice that the next day me and Alina decided to rent a board for the whole day! Unfortunately few sharks showed up so the whole beach was closed... Bad luck. But we had pretty much fun anyway :) I hope that I will have a change to do more surffing here in Australia!
   Agnes Water is very lovely Place and people in my hostel were absolutely amazing. We played lots of card games and just simply chilled out. No need to rush anywhere. Definitely worth to visit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti